Perisci's Cyber Bit - For That Deep Down Body Perisci.

Kul att se bra ut

När man är på jobbet så vill man ju känna sig lite snygg i alla fall, på många arbeten så kan man ju självaste bestämma vilka kläder man ska ha utan man har jobb kläder. Man kanske har någon typ av profilkläder eller uniform som man måste ha i sitt arbete. Om det är så så är det sju viktigt att man hr snygga kläder och praktiska kläder som passar jobbet.
Ja annars kan en sån liten sak som ens kläder på jobbet få en att prestera sämre och det är väl något som ingen chef vill.
Så man ser vilken nytta det är att ha bra och snygga och sköna kläder på sig när man går till jobbet.

Roligt med kläder

Ja det är roligt med kläder och det är något som många håller med mig om. Inte alla såklart  det finns många som inte ens brys sig vad dom har på sig och tycker att det är mer besvärligt än roligt.
Så det är verkligen olika och det är ju också lite härligt tycker jag att vi tycker så olika om kläder och bara för att jag tycker att det är jätte kul betyder inte att alla andra ska tycka att det är jätte kul.
Men det är bra hus som helst att vi har dom för annars hade det blivit lite obekvämt skulle jag i all fall tycka. Plus kallt då vi bor på kalla breddgrader, så det är skönt att vi har fina kläder att ta på oss. Och det gäller att se till att man har bra arbetskläder på jobbet. Har man inte det så kan det vara bra att kolla med chefen och fråga om det inte är dags för en liten förändring så att det känns lite roligare och på så sätt så kommer personalen att göra ännu bättre ifrån sig.