Perisci's Cyber Bit - For That Deep Down Body Perisci.

Lite smått och gott

Ja det är kul med inredning tycker jag, och jag skulle vilja ha massor med rum att inreda. Det hade verkligen varit väldigt kul tycker jag. Men det är ju inte alltid man har så mycket att renovera eller inreda så då kan man kanske nöja sig med lite mindre saker att fixa till. Man skulle till exempel kunna piffa till sina prydnadskuddar eller piffa till skötväskor, ja det finns inga begränsningar man får ta det man har och fixa till det.

Låt fantasin flöda

Ja man gör väl i att låta fantasin flöda så att man kan få massor med härliga idéer på saker som man kan pyssla med hemma, låta kreativiteten få liv. Ja det är viktigt att man får vara kreativ också, det är det i alla fall fö mig. Ibland så kan jag verkligen sakna att teckna eller att pyssla på något sätt. För det är något som jag tycker är så kul och något som jag gärna skulle vilja göra mer.
Men det är ju inte alltid som man tar sig tid att göra det även om det skulle vara bra om man gjorde det. Men då är det bra om man kan ta sig den tiden emellanåt och se till att man får njuta lite av att vara kreativ och låta fantasin flöda. Ja det är oftast väldigt kul när man väl tar sig den tiden och man känner sig ofta väldigt tillfreds med att göra det.
Det är klart att det inte är alla som tycker att det är så givande och dom har annat som dom känner att dom måste göra för  att må bra, ja vi har alla olika saker som vi mår bra av at göra och att använda tiden på. Så det gäller att hitta sin grej och göra det man mår bra av.